Blog
Време е да кажете „НЕ“ на обикновената алуминиева врата за банята!

Време е да кажете „НЕ“ на обикновената алуминиева врата за банята!

Представяме ви революционното решение – комбинираните интериорни врати за баня!
В динамичния съвременен свят, стремежът към красота и модерен дизайн е все по-осезаем. Все повече хора се заемат с ремонти и обновления на дома си, не просто от практическа гледна точка, но и с желание да сътворят стилен и уютен интериор, в крак с актуалните тенденции. Но когато стигнем до избор на врата за банята, често се оказваме на задънена улица. Обикновената алуминиева врата вече не се вписва в стилния ни дом. Още повече, дори стои като „чужд“ елемент, изолиран от останалата част на интериора и напълно несъответсва на другите интериорни врати.

Хора ! Вече не е ли време да кажем „Сбогом“ на алуминиевата класика?
Сега е времето да кажете „НЕ“ на обикновената алуминиева врата за банята и да приветствате революционното решение – комбинираните интериорни врати за баня! Време е да се радвате на напълно еднакви по цвят и дизайн интериорни врати в цялата къща. Разгледайте тук плътни интериорни врати, подходящи за всички стаи в дома ви.

Комбинирани врати за баня, които съчетават в себе си:

Естетика – разнообразие от цветове и материали, за да се впишат идеално във вашия интериор.
Функционалност – водоустойчиви материали, устойчиви на влага и мухъл.
Универсалност – компактни и елегантни, идеални за апартаменти, къщи и хотели.

Но какво точно отличава комбинираната врата за баня от обикновените алуминиеви врати?

Този модел врати са специално създадени за мокри помещения с висока влажност, като в същото време се стремят да запазят и безупречния интериор на апартамента или къщата.

Откъм помещението:
Крило: безфалцово, с алуминиев профил с огледало или термопанел, с пълнеж EPS
Каса: алуминиева с алуминиеви первази.


Откъм коридор:
Крило: 8 мм HDF плоскост, покрито с меламиново фолио.
Каса: покриване на зида с декоративни каса и первази от HDF с покритие фолио.

Защо да избирате комбинирана врата за баня?

Защита от влага. Комбинираните врати са изработени от водоустойчиви материали, които не се деформират и не се развалят от влагата. Специално проектирани да устояват на влажността, тези врати гарантират дълготрайна употреба и лесна поддръжка.

Страхотен Дизайн. Съчетание от различни материали и текстури създава уникален и елегантен визуален ефект. Някои модели врати са с вградено огледало, което е не само практично, но и визуално разширява пространството и придава стил на банята.

Възможност за персонализиране. Можете да поръчате врата с желаните от вас размери, цветове и декоративни елемент

Удобство и Функционалност. Лесно отваряне и затваряне, както и възможност за различни комбинации от отваряне прави тези врати идеални за всеки дом.

При нашите комбинирани врати за баня, стандартните размери на касата са 700/2000мм, но срещу допълнително заплащане могат да се изработят врати с размери различни от стандартните. Също така може да се изработи и праг към нея.

Не правете компромиси с качеството и стила на вашата баня! Инвестирайте в комбинирани интериорни врати за баня, които се предлагат на конкурентни цени и преобразете вашия дом в уютно и елегантно пространство.