Blog
Не е нужно да харчите много, за да имате сигурен дом. Блиндирани врати на атрактивни цени.

Не е нужно да харчите много, за да имате сигурен дом. Блиндирани врати на атрактивни цени.

В последно време все повече хора осъзнават, че блиндираните врати са не просто символ на защита, но и на спокойствие. Обаче, мнозина все още смятат, че покупката  на този вид врата е свързана с високи разходи и се съмняват във възможността си да закупят блиндирана врата на достъпна цена. StarSteelDoor e тук на българския пазар, за да разчупи този стереотип за входните блиндирани врати. Предлагаме богато разнообразие от блиндирани врати на атрактивни цени и подходящи за всеки стил и бюджет! Така осигуряваме възможност на всеки човек, всяко семейство да инвестира в собствената си сигурност и сигурността на своя дом без да изпразни портфейла си!

Една от най-новите серии от StarSteelDoor е серията Parkdoor plus. Идеално решение за хора търсещите входни блиндирани врати на изгодни цени. Разбира се, както всички врати предлагани от нас, и в тази категория, моделите са изработени от висококачествени материали. Имат отлични шумо и топлоизолационни свойства, както и модерен дизайн, който лесно се адаптира към съвременните интериорни концепции на повечето домакинства в страната.

Какво е специфичното за PARKDOOR PLUS  блиндираните врати ?

Вратите PARKDOOR PLUS се отличават от останалите блиндирани врати на пазара с иновативната система Easy Lock. Представете си ги като перфектното съчетание между удобство и безопасност!

Вратите притежават автоматично заключваща се стоманена брава Kale, която ви гарантира, че вратата винаги ще е заключена. Това означава, че не е нужно повече да се тревожите, затова дали сте заключили вратата. При всяко затваряне системата Easy Lock автоматично я заключва, осигурявайки ви спокойствие по всяко време на деня.

Тази функция ви предоставя удобството да не търсите ключове, когато излизате от дома си. Просто затваряте входната врата, а Easy Lock ще се погрижи за останалото.

За разлика от обикновените брави, easy lock има допълнителен език, който като опре в насрещника бравата автоматично се заключва. При отваряне с дръжка отвътре, вратата се отваря, а при затваряне се заключва автоматично – перфектно решение, което ви освобождава от ръчно заключване при всяко влизане в къщи.

С богато разнообразие от модели, цветове и декорации, PARKDOOR PLUS блиндираните врати се вписват идеално във всеки стил интериор. Купете си входна блиндирана врата на достъпна цена, без да правите компромис с качеството.

Всички блиндирани врати с Easy Lock автоматично заключваща се брава са налични на СКЛАД  и се предлагат на изключително привлекателна цена от 800 лв. Заповядайте в нашите магазини и дистрибуторска мрежа в цялата страна. Имаме мострени зали и складове, където може лично да видите вратите PARKDOOR PLUS и да се уверите в тяхното качество!